Hak løg fint og svits det på panden sammen med presset hvidløg i lidt olie.
1 løg, 2 fed hvidløg, olie til at svitse løg og hvidløg
Tilsæt tomatpure og svits med i et minut. Tilsæt derefter hakkede tomater, oregano, salt og peber. Lad det simre i 20 minutter imens du laver spinatfyldet.
Varm en pande op med lidt olie og læg spinaten på. Lad den falde sammen og tilsæt så hvidløg, muskatnød og salt. Lad det køle lidt af.
1 fed hvidløg, lidt olie til stegning, lidt muskatnød, ½ tsk. salt, 250 g frisk spinat
Riv den ene mozzarella kugle i mindre stykker og bland den med spinaten.
250 g mozzarella
Anretning
Skær pastapladerne i stykker af 10 cm. i bredden. Læg spinatfyldet på den ene ende og rul sammen (ca. 10-12 stk.)
Kom halvdelen af tomatsaucen i bunden af et ildfastfad og læg dine ruller oven på. Fordel resten af tomatsaucen over. Riv den anden kugle mozzarella i små stykker og fordel den over retten.
Bag i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter eller til pastaen er mør.