Du kan altid udskifte basen af ris med fx bulgur, quinoa, perlebyg eller andet.
Indholdet i din buddha bowl kan altid varieres - brug de grøntsager du har!
Tilberedning
Gulerodssalat med agurk og sesam
Riv gulerod groft og skær agurken i tynde skiver. Kom det i en skål.
Bland soyasauce, riseddike, hvidløgspulver, chilipulver og sesamfrø i en skål og rør det godt sammen med gulerod og agurk. Dæk med sølvpapir og stil på køl imens du forbereder resten af retten.
Marineret oksekød med forårsløg
Pres hvidløg og skær forårsløg i tynde ringe.
Rør hvidløg, soyasauce, honning, sesamolie, sesamfrø og hvidløg sammen til en marinade i en skål.
Steg kødet hårdt af på en pande i lidt olie.
Tilføj marinaden og forårløgene og lad det stege med i ca. 5 minutter.
Sriracha mayo
Rør sriracha, mayonnaise og hvidløgspulver sammen til en cremet Sriracha mayo.
Smag evt. til med lidt frisk limesaft.
Sammensætning
Anret din koreanske ris-bowl i 4 skåle som på billedet vist i indlægget.