vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche som tilbehør
Tilberedning
Find to kopper frem der kan tåle at komme i mikrovnen (ca. 2,5 dl).
Smelt smørret og kom det i en skål sammen med banan, havregryn, mel, kakaopulver, bagepulver, sukker, æg, mælk, chokolade og salt. Rør godt rundt.
1 banan, 60 g havregryn, 50 g hvedemel, 2 spsk. kakaopulver, ¼ tsk. bagepulver, 1 spsk sukker, 1 æg, 1 dl mælk, 30 g mørk chokolade, 30 g smør, 1 knivspids salt
Hæld massen i de to kopper og tilbered kagerne i mikroovnen på fuld effekt i ca. 1,5 minut. Kopperne skal fyldes 3/4 op, da de hæver i mikroovnen. Nyd kagerne med det samme som de er eller med en klat vaniljeis.
vaniljeis, flødeskum eller creme fraiche som tilbehør