Mos bananerne og kom dem i en skål. Slå æggene i, tilsæt mælk og rør grundigt rundt. Tilsæt havregryn, blåbær, kanel, vaniljepulver, kardemomme, bagepulver, salt og ingefær og rør det hele godt sammen.
2 bananer, 130 g havregryn, 2 æg, 1½ dl mælk, 1 tsk. kanel, 1 tsk. vaniljepulver, 1 tsk. ingefær, ½ tsk. bagepulver, ½ tsk. kardemomme, 1 knivspids salt, 50 g blåbær
Vend forsigtigt bærerne deri.
Hæld grøden i et ovnfast fad eller gryde. Smør gerne fadet med lidt smør eller olie inden du hælder det i, eller brug bagepapir.
lidt olie eller smør til formen
Lav din nøddetopping ved at blande solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, chiafrø og sirup/honning i en skål fordel det over grøden.
Bag i ovnen i 30-40 minutter, al efter hvor 'grødet' du ønsker den. Jeg kan godt lide, at den er lidt fast, så jeg gav den 40 minutter. Bagetiden afhænger også af, hvilken form du bruger!