2spsk.grøn pesto(evt. hjemmelavet se link nederst)
1avocado
1tomat
4skiverkyllingpålæg
4stk.artiskok (fra glas)
2håndfulderucola
6skiverhavarti ost (eller frisk mozzarella)
flagesalt
Kokkens noter
Vil du lave din egen hjemmelavede pesto, så se min opskrift på grøn pesto lige her.
Jeg bruger helt almindelig franskbrød til denne panini, men i mange supermarkeder kan du også købe de helt flade brød som egner sig ekstra godt til panini. Surdejsbrød vil også være lækkert, og vil du lave din panini endnu mere mættende, så kan du også bruge rugbrød.
Du kan variere din smørelse i din panini. Rød pesto, hummus, pikantost eller oliventapenade kunne også være en ide!
I denne panini bruger jeg kyllingpålæg. Andre ideer er bresaola, serrano og chorizo. Du kan også snild lave en vegetarisk udgave, og servere den med grillet aubergine fx.
Tilberedning
Start med at smøre de 4 stk. franskbrød med smør på den ene side og pesto på den andens side.
Fordel avocado, tomat, kyllingpålæg og rucola på den ene side.