1spsk.chiliflager (eller pulver (mindre efter behov))
1tsk.salt
Avocadocreme
150gedamemebønner
1modenavocado
1fedhvidløg
1spsk.citronsaft
2-3spsk.creme fraiche
Salt
Friskkværnet peber
Toppings og tilbehør
Ris
2lime
Tortilla chips
Frisk chili
Majs
Frisk koriander
Tilberedning
Fyldte peberfrugter
Tænd ovnen på 175 grader varm luft.
Hak løg fint og kom det i en gryde sammen med olie, paprika, oregano, koriander, spidskommen, chiliflager og salt. Tilsæt også kødet, tomatpure, friskpresset hvidløg og kidney bønnerne. Svits, til kødet har fået nok.
Skær peberfrugterne i halve og pensel dem med olie på ydersiden. Kom dem i et fad.
3 peberfrugter
Fyld peberfrugterne med kødfyldet og pres saften fra 2 limes over. Bag dem i ovnen ved 175 grader varm luft i 20-25 minutter.
2 lime
Avocadocreme
Kom edamamebønner, avocado, hvidløg, citronsaft, creme frachie, salt og peber i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
150 g edamemebønner, 1 moden avocado, 1 fed hvidløg, 1 spsk. citronsaft, 2-3 spsk. creme fraiche, Salt, Friskkværnet peber
Anretning
Server dine peberfrugter med avocadocreme, tortilla chips, koriander, frisk chili, majs og ris.