1spsk.chiliflager eller pulver (mindre efter behov)
1tsk.salt
Avocadocreme
150gedamemebønner
1modenavocado
1fedhvidløg
1spsk.citronsaft
2-3spsk.creme fraiche
salt og peber
Toppings og tilbehør
ris
2lime
tortillia chips
frisk chili
majs
frisk koriander
Tilberedning
Fyldte peberfrugter
Tænd ovnen på 175 grader varm luft.
Hak løg fint og kom det i en gryde sammen med olie og alle krydderierne. Tilsæt også kødet, tomatpure, friskpresset hvidløg og kidney bønnerne. Svits, til kødet har fået nok.
Skær peberfrugterne i halve og pensel dem med olie på ydersiden. Kom dem i et fad.
Fyld peberfrugterne med kødfyldet og pres saften fra 2 limes over. Bag dem i ovnen ved 175 grader varm luft i 20-25 minutter.
Avocadocreme
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Anretning
Server dine peberfrugter med avocadocreme, tortilla chips, koriander, frisk chili, majs og ris.