Tilsæt mel lidt ad gangen og hold igen til sidst, og tilsæt til mel indtil dejen er smidig. Du skal måske bruge lidt mere mel. Har du en røremaskine, tilsæt da mel til dejen slipper siderne men stadig har fat i bunden. Rør dejen godt sammen i 5-10 minutter ved mellem hastighed.
200 g durum mel, 200 g tipo 00 hvedemel
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. en time.
Spinatfyld
Varm en pande op til middel varme og kom olie på. Tilsæt spinat og 2 fed presset hvidløg. Lad det svitse sammen i 3 minutter eller til spinaten er faldet sammen.
100 g helbladet spinat, Olie til stegning, 2 fed hvidløg
Anretning
Tænd ovnen på 230 grader.
Brug en kniv eller dejhakker til at lave 8 klumper dej. Form dem til boller og rul dem derefter flade med en kagerulle.
Smør dine pizzabunde med et tyndt lag pesto og smør ikke helt ud til kanten (så får du en dejlig sprød kant). Kom heller ikke resten af fyldet ud på kanterne!
Grøn pesto
Fordel små klumper af mozarella på bunden sammen med et par skefulde af din spinatfyld.
Mozzarella ost
Fordel også chorizo, rødløg, kartoffel, champignon på bundene og afslut med at drysse med chiliflager. Lav evt. to forskellige slags pizzaer som på billederne.