1bæger pasteuriserede æggehvider (1 bæger svarer til ca. 1½ æggehvide)
1tsk.matcha pulver
Matcha Latte (ét glas)
½tsk.matchapulver
1/2 dl vand (80 grader varm)
2 dl af din favoritmælk, fx mandel eller havre
isterninger
Tilberedning
Matcha skum
Pisk sukker og pasteuriserede æggehvider godt sammen til en skum. Den er pisket nok, når du kan vende skålen på hovedet uden at indholdet ryger ud.
Tilføj matcha pulver og pisk igen, så du får en fin grøn farve.
Matcha Latte (ét glas af gangen)
Kom matchapulver i en lille skål og pisk ud med 1 spsk. 80 grader varm vand. Pisk til der ikke er nogle klumper. Kom derefter resten af vandet i, og rør godt sammen. Har du en bambuspiskeris så brug denne - alternativt brug en lille gaffel.
Fyld 2 glas godt op med isterninger og hæld mælk heri.