1lillehåndfuld friske krydderurter (fx rosmarin og timian)
75grucola
50gsaltmandler (se link øverst)
70gfeta
frisk citronsaft
salt og peber
Honning-sennep dressing
3spsk.olivenolie
2spsk.hvidvinseddike(eller æblecidereddike)
2tsk.honning
1tsk.sennep
½citron(saften herfra)
salt og peber
Tilberedning
Skræl gulerødderne og skær dem i grove skiver.
Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie og honning. Drys med finthakkede krydderurter, salt og peber.
Bland det hele godt sammen og bag i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. Lad dem køle af.
Når gulerødderne er afkølet, kom dem da på et fad sammen med rucola. Top med feta og mandler.
Honning-sennep dressing
Kom olivenolie, hvidvinseddike, honning, sennep og citronsaft i en lille skål og pisk det godt sammen med en gaffel. Du kan også ryste dressingen sammen i et lille glas/beholder med låg.
Smag til med salt og peber og tilsæt evt. mere honning eller citronsaft hvis du synes, at den er for sur eller for sød.