Du kan med fordel lave en dobbeltportion af suppen når du er i gang, og fryse halvdelen ned til en anden gang.
Ønsker du en mere spicy suppe, kan du tilføje lidt chili.
Suppen kan sagtens nydes som den er, uden tilbehør, da den har masser af fyld.
Tilberedning
Hak løg fint og svits det i en stor gryde med olie i et par minutter. Tilsæt karry, og lad det svitse med yderligere i et par minutter, så det dufter dejligt.
Skræl og riv æble, gulerod og ingefær groft. Hak selleri fint og smid det hele i gryden. Tilsæt evt. lidt mere fedtstof. Lad det stege med nogle minutter. Husk at røre rundt, så det ikke brænder på.
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og hønsebouillon. Bring det i kog og lad det derefter simre ved svag varme i 15 minutter under låg.
Skær kylling i små tern og steg det af kort på en pande. Kom det derefter i gryden sammen med kokosmel. Lad det småsimre i yderligere 20 minutter.
Tilsæt fløde og evt. mere boullionvand, hvis du synes, at suppen er for tyk.
Smag til med salt og peber og afslut med at toppe suppen med frisk persille og nyd den som den er, eller med ris og brød ved siden af.