Bland alle ingredienser i en skål og del mængden i 2 lige store dele. Du skal bruge den ene del til din vaffeldej og den anden til din mexicansk krydrede kylling.
Vaffeldej
Dræn kikærterne for vand og kom dem i en blender sammen med æg, mel, mælk, bagepulver og halvdelen af din mexi krydderi. Blend til en glat masse.
Varm vaffeljernet op, kom lidt smør eller olie på og bag dine vafler. Antallet afhænger af, om du bager dine vafler i et belgisk vaffeljern eller i et normalt. Jeg fik ca. 10 vafler i det belgiske vaffeljern, og ca. 5 stk. med det normale.
Mexicansk krydret kylling
Varm en gryde eller stor pande op med olie og tilsæt finthakket løg.
Skær kyllingen i strimler og brun den af på panden.
Skær også peber i strimler og tilsæt dem til panden sammen med kidney bønner.
Tag den anden halvdel af din mexi krydderi og tilsæt saften fra en halv lime, rørsukker og olie til en marinade. Rør rundt. Tilsæt det nu til panden og lad det hele stege, til kyllingen er færdig.
Tomatsalsa
Skær tomat i små tern og kom dem i en skål sammen med finthakket rødløg, koriander og presset hvidløg. Hak frisk chili fint (mængde efter smag) og kom også det i skålen.
Bland lime, olie og salt og peber og kom det i skålen. Lad din salsa trække under sølvpapir imens du laver resten af retten.
Edamame creme
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Anretning
Anret edamame creme, kylling, tomat salsa og salat på en vaffel. Top med frisk koriander, chili og kidneybønner.