Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Nem kikærtesalat
Antal
2
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
Ristede kikærter
1
dåse
kikærter
(240 g drænet vægt)
1
spsk.
spidskommen
½
spsk.
paprika
1
fed
hvidløg
olie
(til stegning)
salt
Friskkværnet peber
Grønt
1
rødløg
1
gul
peber
2
stængler
forårsløg
200
g
cherry tomater
2
håndfulde
frisk persille
1
håndfuld
frisk koriander
1
lime
1½
spsk.
olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Ristede kikærter
Dræn kikærterne for vand og rist dem på en pande i lidt olie, spidskommen, paprika, hvidløg, salt og peber. Lad dem køle helt af.
1 dåse kikærter,
1 spsk. spidskommen,
½ spsk. paprika,
1 fed hvidløg,
olie,
salt,
Friskkværnet peber
Grønt
Snit rødløg, peber, forårsløg, tomater, persille og koriander fint og kom dem i en skål sammen med de afkølede kikærter. Pres saften fra en lime og bland også det i skålen sammen med lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.
1 rødløg,
1 gul peber,
2 stængler forårsløg,
200 g cherry tomater,
2 håndfulde frisk persille,
1 håndfuld frisk koriander,
1 lime,
1½ spsk. olivenolie,
Salt,
Friskkværnet peber