Har du ikke alle de krydderier du skal bruge til kødet, kan du bare købe en mexi krydderiblanding i stedet!
Tilberedning
Tomatsalsa
Skær tomat i små tern og kom dem i en si. Drys med ½ tsk. groft salt og rør rundt. Dette gør, at noget af væden trækkes ud af tomaterne. Forbered resten af din salsa imens.
4 tomater, ½ tsk. groft salt
Hak rødløg og koriander eller persille fint og pres hvidløget. Kom det i en skål sammen med saften fra 1 lime og olivenolie. Afslut med at blande tomaterne i, og smag til med salt og peber. Lad din salsa trække under sølvpapir på køl, imens du laver resten af retten.
Varm en gryde op med olie, og svits kødet af sammen med paprika, oregano, hvidløgspulver, spidskommen, stødt koriander, salt og peber (eller 1 brev taco spice mix).
Friskkværnet peber, 500 g oksekød, olie, 1 spsk. paprika, 1 spsk. tørret oregano, 1 spsk. hvidløgspulver, 1 spsk. stødt spidskommen, 1 spsk. stødt koriander, ½ tsk. salt
Skær peberfrugten i strimler og kom dem i gryden sammen med tomatpure og bønner. Varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
Kom edamamebønner, avocado, hvidløg, citron, creme fraiche, salt og peber i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens (en stavblender kan også bruges). Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Anret kød, edamame creme og tomat salsa i en skål sammen med bulgur, bønner, majs, salat, tortilla chips og lime. Top med frisk koriander eller persille.