Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Æbletrifli med mascarponecreme
Antal
3
små glas
Ingredienser
Æblemos
800
g
æbler
(skrællet)
1
dl
vand
1
spsk.
vaniljepulver
1
tsk.
revet ingefær
Mascarponecreme
100
g
mascarpone
100
g
creme fraiche 18 %
1
tsk.
vaniljepulver
30
g
floremelis
Topping
honningristet havregryn
(eller granola)
Tilberedning
Æblemos
Skræl æblerne og skær dem i små tern.
800 g æbler
Kom dem i en gryde med vand, vaniljepulver og revet ingefær.
1 dl vand,
1 spsk. vaniljepulver,
1 tsk. revet ingefær
Bring gryden i kog og lad æblerne koge sammen til en mos ved middel varme. Afkøl.
Mascarponecreme
Bland creme fraiche, mascarpone, floremelis og vaniljepulver.
100 g mascarpone,
100 g creme fraiche 18 %,
30 g floremelis,
1 tsk. vaniljepulver
Anretning
Anret i dessertglas med æblemos i bunden, dernæst mascarponecreme, og til sidst æblemos igen. Top med granola.
honningristet havregryn