Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter.
Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering.
Syltede agurker
Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber.
Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering.
Ristede løg
Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie.
Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune.
Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde.
Hjemmelavet ketchup
Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.
Grov remoulade
Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.
Hotdog
Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!