Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
serveringer
Fiskeburger med rødkålsslaw
Antal
4
personer
Forb. tid:
35
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredienser
Rødkålsslaw
½
rødkål
1
rødløg
1
dl
creme fraiche
2
spsk.
mayonnaise
3
spsk.
æblecidereddike
2
tsk.
dijon sennep
2
tsk.
honning
Salt
Friskkværnet peber
Fiskebøf
200
g
rødspættefilet
(eller torsk)
150
g
hvedemel
2
æg
1
løg
(finthakket)
2
fed
hvidløg
(presset)
3
spsk.
frisk persille
(finthakket)
2
dl
danskvand
1
tsk.
bagepulver
salt
Friskkværnet peber
olie
(til stegning)
Til servering
burgerboller
hjertesalat
frisk dild
Tilberedning
Rødkålsslaw
Hak rødløg og rødkål helt fint eller kom det i en minihakker.
½ rødkål,
1 rødløg
Bland mayonnaise, creme fraiche, eddike, sennep og honning og rør det sammen med rødkål og rødløg.
1 dl creme fraiche,
2 spsk. mayonnaise,
3 spsk. æblecidereddike,
2 tsk. dijon sennep,
2 tsk. honning
Smag til med salt og peber.
Salt,
Friskkværnet peber
Fiskebøf
Bland mel, bagepulver og æg i en skål og rør det godt sammen i mens du tilsætter danskvand lidt af gangen.
150 g hvedemel,
2 æg,
1 tsk. bagepulver,
2 dl danskvand
Kog rødspætten i 10-15 minutter og pil den derefter fra hinanden i små stykker.
200 g rødspættefilet
Hak persille, løg og hvidløg.
1 løg,
2 fed hvidløg,
3 spsk. frisk persille,
salt,
Friskkværnet peber
Bland alle ingredienser sammen og opvarm en pande til høj varme. Husk at brug godt med olie, ellers får de ikke den friturestegte effekt!
olie
Steg til de er gyldne, og vend dem så om på den anden siden og steg færdig.
Anretning
Kom salat i bunden af din burger efterfulgt af rød coleslaw, din fiskebøf og dild.
hjertesalat,
frisk dild,
burgerboller