Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Fiskeburger med rødkålsslaw
Antal
4
personer
Forb. tid:
35
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredienser
Rødkålsslaw
½
rødkål
1
rødløg
1
dl
creme fraiche
2
spsk.
mayonnaise
3
spsk.
æblecidereddike
2
tsk.
dijonsennep
2
tsk.
honning
salt og peber
Fiskebøf
200
g
rødspættefilet eller torsk
150
g
hvedemel
2
æg
1
løg, finthakket
2
fed
hvidløg, presset
3
spsk.
frisk persille, finthakket
2
dl
danskvand
1
tsk.
bagepulver
salt og peber
olie til stegning
Til servering
burgerboller
hjertesalat
frisk dild
Tilberedning
Rødkålsslaw
Hak rødløg og rødkål helt fint eller kom det i en minihakker.
Bland mayonnaise, creme fraiche, eddike, sennep og honning og rør det sammen med rødkål og rødløg.
Smag til med salt og peber.
Fiskebøf
Bland mel, bagepulver og æg i en skål og rør det godt sammen i mens du tilsætter danskvand lidt af gangen.
Kog rødspætten i 10-15 minutter og pil den derefter fra hinanden i små stykker.
Hak persille, løg og hvidløg.
Bland alle ingredienser sammen og opvarm en pande til høj varme. Husk at brug godt med olie, ellers får de ikke den friturestegte effekt!
Steg til de er gyldne, og vend dem så om på den anden siden og steg færdig.
Anretning
Kom salat i bunden af din burger efterfulgt af rød coleslaw, din fiskebøf og dild.