Bland mælk, chiafrø og vaniljesukker og kom det i en beholder med låg. Lad det stå i køleskabet natten over.
2 dl mælk, 3 spsk. chiafrø, ½ tsk. vaniljesukker
Næste dag rører du godt rundt i grøden og blander den med yoghurt.
2 spsk. vanilje yoghurt
Æblekompot
Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom dem i en gryde sammen med vaniljepulver. Afvent og se hvor meget vand æblerne gemmer i sig, og kom derefter 1-3 spsk. vand i (måske mere). Kog ved middel varme i ca. 15 minutter til æblerne er møre, og du kan mase dem til en kompot. Kom det i køleskabet i en tæt beholder eller nyd den med det samme lun.
2 store æbler, et nip vaniljesukker, 1-3 spsk. vand
Rabarberkompot
Kom rabarber, sukker, vand, vaniljepulver i en gryde og kog ved middel varme i ca. 15 minutter til rabarberen er mør og du kan mase den til en kompot. Kom det i køleskabet i en tæt beholder eller nyd den med det samme lun.
1 spsk. sukker, 150 g rabarber, et nip vaniljesukker
Anretning
Kom skiftevis æblegrød, müsli, chiagrød og rabarbergrød i et glas og top med friske bær og æbler.