Kog nudler efter anvisning på pakken og lad dem køle af imens du laver resten af retten.
200 g nudler
Snit gulerødder og agurk og kom det i en stor skål sammen med edamamebønner, bønnespirer, salat og nudler.
2 gulerødder, 1 agurk, 150 g bønnespirer, 100 g edamamebønner, 1 pose blandet salat
Tilbered kødet og anret i skålen sammen med frisk koriander, peanuts og dressing.
frisk koriander, 1 håndfuld peanuts
Kylling
Pres hvidløg og rør det godt sammen med honning og soyasauce.
1 fed hvidløg, 3 spsk. sojasauce, 2 spsk. honning
Steg kyllingen på panden i olie til den er gennemstegt. Halvvejs overhælder du kyllingen med din honning/soya.
450 g kylling, 1 spsk. olivenolie
Peanutsauce
Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med penautbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.