Varm smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg til løgene er bløde.
25 g smør, 1 løg, 2 hvidløg
Tilsæt perlebyg og steg dem med et par minutter under omrøring.
250 g perlebyg
Tilsæt halvdelen af grøntsagsboullionen (3-4 dl) samt citronsaften og småkog under låg i 20-25 minutter. Rør jævnligt. Tilsæt resten af boullionen efterhånden som det koger ind. Din bygotto skal være kogt ind, men stadig have lidt bid. Ønsker du den mere "mør" tilsæt da mere vand.
6-8 dl grøntsagsbouillon, ½ citron
Efter de 20-25 minutter, tilsæt da hytteost i retten, og lad retten blive varmet godt igennem i 5 minutter eller til osten er smeltet.
250 g hytteost
Steg champignon på en pande og kom dem i retten.
150 g champignon
Afslut med at tilsætte finthakket persille og top med edamamebønner, bagte tomater og finthakkede hasselnødder.
1 stor håndfuld frisk persille, 2 dl edemamebønner, 50 g ristede hasselnødder, ½ tsk. salt, 250 g cherrytomater