Hak rødløg fint og kom det i en skål sammen med hvidløg. Halvér tomaterne og skær porren i mindre stykker. Kom også det i skålen.
1 rødløg, 2 fed hvidløg, 250 g cherrytomater, 1 porrer
Hæld balsamicoeddike, rørsukker og salt i og rør rundt. Lad det trække i 10 minutter.
2 tsk. rørsukker, 4 spsk. balsamicoeddike, 1½ tsk. salt
Varm en stor gyde op med lidt olie. Skær squash i mundrette stykker og svits det i et par minutter. Smid derefter også de marinerede grøntsager og finthakket soltørret tomat. Lad også det svitse med i et par minutter og skru derefter ned på lav varme, imens du steger kødet.
½ squash, 5 stykker soltørret tomat
Varm en pande op og steg bacon heri. Stil den til side og skær derefter kyllingen i mindre stykker og steg også den. Stil kødet til side og lav nu saucen.
200 g bacon, 280 g kylling
Kog halvdelen af hvidvinen væk i en gryde og kom madlavningsfløde i. Lad det koge kort op. Pres citronsaften i og krydder med salt og peber.
Bland nu kød og sauce i gryden med grøntsager og lad retten blive varmet godt igennem ved svag varme. Kog derefter den friske pasta og vend den i saucen.
400 g frisk pasta
Server med frisk basilikum og drys med friskreven parmesan.