Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Småkager med ingefær og kanel
Ingredienser
250
g
hvedemel
250
g
sukker
200
g
smør
40
g
lys sirup
20
g
frisk revet ingefær
(eller 2 tsk. stødt ingefær)
1
tsk.
natron
1½
tsk.
kanel
Tilberedning
Ælt mel, sukker, smør, lys sirup, ingefær, natron og kanel sammen på én gang
250 g hvedemel,
250 g sukker,
200 g smør,
40 g lys sirup,
20 g frisk revet ingefær,
1 tsk. natron,
1½ tsk. kanel
Rul dejen ud i til to pølser og læg dem i køleskabet i fryseren i 1-2 timer. Brug bagepapir eller film til at pakke dem ind.
Skær pølserne til ensartede skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensel med et sammenpisket æg og drys kanelsukker over.
Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 8-10 minutter til de er lysebrune i kanten. Husk at holde øje med dem jævnligt!