Bland hvedemel, grahamsmel, sesamfrø og salt sammen i en skål.
220 g hvedemel, 100 g grahamsmel, 1 dl sesamfrø, 1 tsk. groft salt
Smuldr smør i skålen og saml dejen med vand. Brug hænderne til at ælte dejen sammen til en rund kugle. Lad værd med at ælte dejen for meget!
150 g smør, 1 dl koldt vand
Lad dejen stå i køleskabet i ca. 15 minutter.
Smør tærteformen men en smule olie eller smør.
Rul dejen ud til en cirkel mellem 2 stykker bagepapir. Tag det øverste stykke bagepapir af og læk din tærteform med "hovedet" nedad på dejen. Skær dejen til en en kniv. Skær ca. 2 cm. rundt om dejen, så der er nok dej til kanterne. Hold hænderne på midten og vend forsigtigt tærteformen rundt. Tag bagepapiret af, og tryk dejen op mod kanterne.
OBS! Har du dej til overs, kan du sagtens fryse det ned til næste gang.
Prik huller i dejen med en gaffel, så du undgår at dejen hæver ved bagning. Forbag nu dejen i ovnen i ca. 10 minutter.
Æggemasse
Pisk æg og hytteost sammen og krydder med salt og peber.
6 æg, 250 g hytteost
Tærtefyld
Sauter løg og hvidløg i en gryde i lidt olie. Tilsæt karry, salt og peber og derefter gulerod og broccoli. Svits det i ca. 10 minutter ved mellem varme og tilsæt så spinat og lad den falde sammen. Rør undervejs og tilsæt evt lidt mere fedtstof, så det ikke brænder på.