Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pastasalat med bagte grøntsager
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Bagetid
25
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredienser
Pastasalat
400
g
pasta
5
gulerødder
(i grove skiver)
2
porrer
( i grove skiver)
2
peberfrugter
(i grove stykker)
200
g
cherry tomater
(i halve)
½
broccoli
(i buketter)
1
rødløg
(hakket)
olivenolie
2
spsk.
stødt basilikum
(eller timian)
Salt
Friskkværnet peber
1
håndfuld
frisk persille
(finthakket)
Olie-eddike dressing
1
spsk.
honning
½
tsk.
sennep
2
spsk.
olivenolie
3
spsk.
balsamicoeddike
1
spsk.
citronsaft
Salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Pastasalat
Kog pastaen og lad den køle af.
400 g pasta
Snit gulerod, peberfrugt og porrer i grove stykker. Kom det på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber og basilikum og bland rundt.
5 gulerødder,
2 porrer,
olivenolie,
2 spsk. stødt basilikum,
Salt,
Friskkværnet peber,
2 peberfrugter
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter og lad grøntsagerne køle af.
Skær tomater i halve og snit rødløg fint.
200 g cherry tomater,
1 rødløg
Pluk broccolien i buketter og blancher den.
½ broccoli
Find et stort fad og fordel pasta, bagte grøntsager og friske grøntsager herpå. Drys med finthakket persille.
1 håndfuld frisk persille
Olie-eddike dressing
Bland honning, sennep, olivenolie, balsamicoeddike, citronsaft, salt og peber og hæld over pastasalaten.
1 spsk. honning,
½ tsk. sennep,
2 spsk. olivenolie,
3 spsk. balsamicoeddike,
1 spsk. citronsaft,
Salt,
Friskkværnet peber