Riv gulerødderne og rør derefter alle ingredienser godt sammen i en skål.
Fordel dejen i 10-12 forme og bag dem i ca. 25-30 minutter. Hold øje med dem!Alternativ: Lav en kage og hæld dejen i en rund form på ca. 24 cm i diameter med bagepapir og bag den i ca. 60 minutter ved 180 grader varmluft.
Stik en gaffel i dine muffins og tjek, at der ikke hænger noget fast, inden du tager dem ud.
Ostefrosting
Pisk alle ingredienser sammen til du har en cremet frosting. Brug en sprøjtepose eller normal pose og klip hul i enden. Find en stjernetyl og sprøjt frostingen på. Sidder du ikke inde med det, smør du bare frostingen på.
Smørcreme
Pisk smørret blødt med en håndmixer.
Tilsæt floremelis lidt ad gangen imens du pisker ved mellem hastighed.
Tilsæt vaniljeekstrakt (og evt. frugtfarve) og derefter mælken gradvis. Rør nu i 4 minutter ved høj hastighed.
Tilsæt mere flormelis hvis den bliver for blød.
Brug en sprøjtepose eller normal pose og klip hul i enden. Find en stjernetyl og sprøjt frostingen på. Sidder du ikke inde med det, smør du bare frostingen på.