Start med at fjerne stenene fra dadlerne. Kom dem derefter i en minihakker sammen med peanutbutter. Blend det godt sammen.
20 dadler, 2 spsk. peanutbutter
Tilsæt peanuts og blend videre til du har en fast sammensat masse, som du kan rulle små kugler af. Tilsæt evt. 1-2 spsk. vand, hvis konsistensen er for tyk.
60 g peanuts, 1-2 spsk. vand, 150 g mørk chokolade
Rul daddel-massen til små kugler (ca. 25 stk.) og sæt dem i køleskabet i en halv time.
Smelt chokoladen i mikroovnen ved at komme det i en glasskål eller anden skål, der kan tåle varmen. Rør hvert 30. sekund - så du sikrer dig at den ikke brænder på.
Når chokoladen er smeltet, dyp da dine snickerskugler heri og lad dem størkne på et stykke bagepapir. Alternativt kan du bruge en gummipensel og pensle dem med chokolade. Lad dem køle HELT af, inden du kommer dem i en tæt beholder og på køl, så der ikke dannes konsensvand.
Pynt evt. med kokosmel, hakkede peanuts eller små sukkerkugler inden chokoladen størkner helt.