Go Back

Spinatpandekager

Forb. tid30 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)

  • 200 g spinat (jeg brugte frossen, hakket)
  • 4 æg
  • 4 dl mælk
  • 230 g hvedemel
  • salt og peber
  • olie til stegning

Fyld

  • 2 gulerødder
  • ½ squash
  • olie til stegning
  • 400 g hakket oksekød
  • taco spice mix, 1 brev
  • ½ dl vand
  • 100 g hytteost

Topping

  • revet cheddarost
  • frisk spinat
  • syltede rødløg
  • hytteost

Sådan gør du

Spinatpandekager

  • Tø spinaten op og kom den i en blender sammen med æg, mælk, hvedemel, salt og peber. Blend til en jævn masse.
  • Opvarm en pande med olie og bag pandekagerne.

Fyld

  • Skræl gulerødderne og riv dem groft sammen med squash.
  • Opvarm en gryde med olie og brun kødet. Tilsæt gulerødder, squash, tacomix og vand og rør rundt. Lad det simre i 5 minutter
  • Tag gryden af varmen og rør hytteosten deri
  • Fordel kødblandingen på spinatpandekagerne og nyd dem med diverse slags toppings.