Go Back

Cremet pasta med grillet grønt og hvidvinssauce

Forb. tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort rødløg, skåret i grove stykker
  • 3 hele hvidløg
  • ½ squash, skåret i grove stykker
  • ½ aubergine, skåret i grove stykket
  • 1,5 peberfrugt, skåret i grove stykker
  • 300 g blommetomater på stilk
  • en god olie
  • evt. chiliflager
  • 400 g frisk pasta
  • 2 dl hvidvin
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • ½ citron, saften herfra
  • salt og peber
  • frisk parmesan
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Pensel alle groftskårede grøntsager med en god olie og krydder med salt, peber og evt. lidt chiliflager. Tænd din grill og lad grøntsagerne få fine grillstriber.
  • Kog halvdelen af hvidvinen væk i en gryde og tilsæt så fløde og citron. Lad det koge op imens du pisker og krydder derefter med salt og peber.
  • Find en stor gryde eller et fad og kom pastaen heri. Hæld saucen over og rør det godt sammen. Afslut med at hælde de grillede grøntsager i og top med frisk basilikum og parmesanost.
    Huak at hakke de grillede hvisløg fint, inden du blander dem i retten.