Go Back

Spinatvafler med tunmousse og rejer

Antal: 1 portion (ca 6 personer)

Ingredienser

  • 1 dåse tun (i olie eller vand)
  • 3 stykker husblas
  • 250 ml creme fraiche 18 %
  • 1 dl fløde
  • ½ løg, finthakket
  • citronsaft
  • salt og peber

Derudover

  • spinatvafler (se link øverst)
  • rejer
  • citron
  • dild

Sådan gør du

  • Kom finthakkede løg i en gryde med vand og giv dem et kort opkog på ca. 3 minutter. Si vandet fra og lad dem køle af.
  • Sæt husblas i blød i koldt vand.
  • Dræn væden fra tunen og kom det i en skål sammen cremefraiche, løg og saften fra en halv citron.
  • Tag husblas op af vandet og smelt det i en gryde ved lav varme. Rør den i tunmoussen.
  • Pisk fløden til en let skum og vend den den i moussen.
  • Smag til med salt, peber og evt. mere citron og kom den i en form. (Jeg brugte en 1 liters aflang bageform). Sæt på køl i 5-6 timer, gerne natten over, så den kan sætte sig.

Derudover

  • Anret din tunmousse på spinatvaflerne sammen med rejer, citron og dild.