Go Back

Kartoffelrösti med kikærter og stenbiderrogn

Forb. tid30 min

Ingredienser

  • 1 bagekartoffel (ca. 300 g)
  • 130 g kikærter (drænet vægt)
  • 2 små rødløg (eller ét stort), finthakket
  • 2 æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1 håndfuld dild, finthakket
  • salt og peber

Derudover

  • 80 g stenbiderrogn
  • spinatblade
  • creme fraiche 38%
  • radiser, fintskåret
  • frisk dild

Sådan gør du

  • Blend kikærterne i en minihakket til en cremet masse om kom dem i en skål.
  • Skræl kartofler og riv dem på et rivejern. Pres det værste vand fra og kom også dem i skålen sammen med rødløg, æg, hvedemel, dild, salt og peber. Rør det hele godt rundt.
  • Form dine rösti og bag dem på panden ved middelvarme i olie. Lad dem blive godt gylden på den ene siden inden du vender dem.
    Jeg havde et par metalringe, som jeg bruger til madlavning, og derfor fik jeg den fine runde form. Du kan sagtes lave dem uden.

Anretning

  • Anret dine rösti med spinat, creme fraiche, stenbiderrogn, radiser og dild.