Go Back

Indianersuppe

Forb. tid30 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 150 g bacon i små tern
  • ½ dl olie
  • 250 g løg, grofthakket
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 700 g hakket oksekød
  • 150 g gulerødder, i tern
  • 1 grøn peber, i tern
  • 1 gul peber, i tern
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 100 g tomatpuré
  • 2 l oksebouillon
  • tsk. paprika
  • dl fløde (tilsættes til sidst)
  • salt og peber

Toppings

  • creme fraiche
  • rødbede i tern
  • frisk persille
  • flute

Sådan gør du

  • Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
  • Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
  • Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika.
  • Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
  • Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille.