Go Back

Tacos med tigerrejer og ananas-salsa

Forb. tid30 min
Antal: 8 stk

Ingredienser

Ananas-salsa

  • 400 g ananas, i tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 lime, saften herfra
  • salt og peber

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • 250 g tigerejer
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 cm. frisk ingefær, skrællet og finthakket
  • 1 tsk. revet citronskal (skal være økologisk)
  • frisk chili (efter smag)
  • olivenolie til stegning

Derudover

  • finthakket rødkål
  • lime
  • frisk mynte/koriander
  • granatæblekerner
  • hjemmelavede bløde tacos (se link øverst for opskrift)

Sådan gør du

Ananas-salsa

  • Kom alle ingredienser i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
  • Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
  • Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.

Anretning

  • Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.