Go Back

Beef udon suppe

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min

Ingredienser

Suppe

  • 12 dl oksebouillon
  • 2 spsk. friskreven ingefær
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk. frisk chili, finthakket (efter smag)
  • 1 spsk. miso pasta
  • 1 spsk. østerssauce
  • 2 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 lime saften herfra

Fyld

  • 150-200 g flankesteak, tykstegsbøf eller andet
  • 200 g udon nudler
  • 1 peberfrugt, i stave
  • 1 gulerod, i stave
  • 70 g champignon, i skiver
  • 100 g sukkerærter, i halve
  • 3 stængler forårsløg, i skiver
  • 1 håndfuld broccoli, i buketter
  • 2 æg, smilende
  • frisk koriander
  • sesamfrø

Sådan gør du

  • Kog din oksebouillon op i en stor gryde, og tilsæt fintrevet ingefær, presset hvidløg, finthakket chili sojasauce, fiskesauce, østerssauce, sesamolien, misopasta og limesaft. Skru lidt ned for varmen og lad suppen stå og simre under låg i ca. 10 minutter.
  • Rens og snit grøntsagerne og tilsæt dem så til suppen (undtaget koriander). Kom det i suppen og lad dem simre med i 5-10 minutter.
  • Imens koger du nudlerne efter anvisningen på pakken, og hælder dem derefter ned i gryden.
  • Steg kødet, og skær det derefter i tynde skiver.
  • Kog ægget i ca. 7 minutter, så det er smilende. Pil det og skær det i halv.
  • Find to dybe tallerkener frem og placer et halvt æg i hver skål sammen med kødet. Overhæld med den varme suppe og top med frisk koriander og sesamfrø.