Go Back

Græskar-burrata med parmesan og ristede kikærter

Forb. tid10 min
Bagetid20 min
Samlet tid30 min

Ingredienser

  • 1/4 hokkaido græskar, i skiver
  • timian, stødt
  • olivenolie
  • flagesalt og peber
  • revet parmesanost
  • 1 kugle burrata
  • frisk timian
  • ristede græskarkerner
  • ristede kikærter (se link øverst)

Sådan gør du

  • Fjern kernerne fra græskaren og skær den i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olie. Drys med salt, peber og timian og vend det hele godt rundt.
  • Riv frisk parmesanost over, og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
  • Find en tallerken eller et fad, og fordel græskaren herpå. Placer din burrata kugler på toppen og brug en gaffel til at brede den ud.
  • Drys med kikærter, græskarkerner, peber og pynt med frisk timian.