Go Back

Butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant

Forb. tid15 min
bagetid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 1 plade butterdej
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 60 g chorizo, hakket
  • 85 g frisk spinat (eller fra frost, husk at presse vandet ud)
  • 100 g revet cheddarost
  • salt og peber
  • tørret chili
  • 12 tsk. pikantost
  • æg til pensling
  • sesamfrø
  • frisk koriander til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varm luft.
  • Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Tilsæt til sidst spinaten og lad den falde sammen. Drys salt, peber og evt. lidt tørret chili.
  • Skær butterdejen ud i 12 firkanter.
  • Fordel 1 tsk. pikantost på hver firkant efterfulgt af din spinatblanding og revet cheddarost.
  • Fold alle hjørnerne ind, så du får 12 små pakker. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
  • Bag i ovnen i ca. 18-20 minutter eller til de er gyldne. HOLD ØJE!
  • Server dine butterdejspakker lune som de er, og pynt dem evt. med frisk koriander eller basilikumblade.