Go Back

Ricottapasta med citron, parmesan og ærter

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • ½ citron, saft og skal herfra
  • lidt pastavand
  • 250 g ricottaost
  • 100 g ærter
  • 40 g frisk parmesanost, revet
  • 100 g bacon
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt pastavand.
  • Sauter løg og hvidløg i en dyb pande i olivenolie.
  • Skru ned for varmen og tilsæt friskreven citronsaft, citronskal, parmesan, ricottaost og lidt pastavand. Rør det rundt og tilsæt vand lidt ad gangen til du får en cremet konsistens.
  • Rør pasta og ærter i og server straks med friskreven parmesanost, citronskal, sprødt bacon og frisk basilikum.