Go Back

Kokoskugler med citron

Forb. tid15 min
Køletid1 t
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 200 g kondenseret mælk
  • 170 g kokosmel
  • ½ citron, skallen herfra, revet
  • 150 g smeltet chokolade
  • lidt kokosmel til pynt

Sådan gør du

  • Bland kondenseret mælk og kokos godt sammen. Tilsæt citronskal og rør rundt. Måske skal du tilsætte lidt mere koksmel eller kondenseret mælk - konsistensen skal være så du kan rulle dem! Tag evt. lidt vand på fingrene når du skal forme dine kugler.
  • Form/rul 12 kugler og sæt dem på frys i ca. 30 minutter, så de bliver fastere. Rul dem nu igen, så de bliver helt runde.
  • Smelt chokoladen over vandbad og brug en silikonepensel til at fordele chokolade på kokoskuglerne.
  • Drys med kokosmel og sæt dem i køleskabet til chokoladen er størknet.
  • Opbevar dem i køleskabet i en tæt beholder.