Go Back

Spaghetti med avocado-creme og chorizo

Forb. tid25 min
Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Avocadocreme

  • 2 modne avocadoer
  • ½ citron, saften herfra
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Derudover

  • 400 g spaghetti eller anden slags pasta
  • ½ broccoli, blancheret
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 2 dl ærter (friske eller fra frost)
  • 85 g chorizo, i skiver
  • salt og peber

Sådan gør du

Avocadocreme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker eller blender og blend til en cremet masse. Ønsker du den mere flydende, tilsæt da lidt mere olie eller lidt vand.

Spaghetti

  • Riv broccolien i små buketter. Blancher den i letsaltet kogende vand i ca. 2 minutter og kom dem derefter i en skål med kold vand.
  • Svits chorizo af på en pande i lidt olie, så det bliver sprødt.
  • Kog spaghetti efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Vend avocadocremen i gryden med spaghetti og bland det hele godt sammen. Tilsæt også spinat og lad den falde sammen.
  • Tilsæt chorizo, broccoli og ærter og smag til med salt og peber. Top med frisk basilikum.