Buddha bowl med søde kartofler og barbecue-marinerede kikærter
Forb. tid15min
Tilb. tid30min
Samlet tid45min
Ingredienser
Søde kartofler
2store søde kartofler, skrællet og skåret i tern
olivenolie
stødt paprika
chiliflager
salt og peber
Barbecue marinerede kikærter
2dåserkikærter
3-4spsk.barbecue sauce
3-4spsk.olivenolie
salt og peber
Ærtepure med tahin
3dlærter (fra frost)
2spsk.citronsaft
1spsk.tahin
4spsk.vand
peber
Derudover
1mango, i tern
1avocado, i tern
300gcherrytomater, i halve
1agurk, i tern
1bundtasparges, i skiver (eller broccoli)
400gcouscous kogt efter anvisning på pakken
sesamfrø til drys
Sådan gør du
Søde kartofler
Fordel kartoffelternene på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Drys med paprika, chiliflager, salt og peber.
Bag i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader almindelig ovn til de er møre.
Barbecue marinerede kikærter
Skyl kikærterne i en si og kom dem i en skål med barbecue sauce, olivenolie, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.
Ærtepure med tahin
Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.
Sammensætning
Rist asparges på panden i lidt olie salt og peber og fordel dem derefter i skåle med couscous, mango, avocado, tomat, agurk, søde kartofler, kikærter, ærtepuré i skåle og drys med sesamfrø.