Sauter løg i en gryde med olie og brun krydderierne af så det dufter dejligt.
Tilsæt hakkede tomater, linser og halvdelen af grøntsagsbouillonen.
Lad saucen simre under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt resten af vandet undervejs og rør ofte i det, så det ikke brænder på. Lav nu dine grøntsager.
Sauter gulerod i lidt olie på en pande i et par minutter og tilføj derefter perfrugt.
Smid også spinaten på panden og lad den falde sammen, inden du blander det hele i gryden.
Når linserne er kogt ind, smid da gulerod, peberfrugt, spinat og bønner i gryden og lad det hele blive varmet godt igennem. Smag til med worcestershire sauce, salt og peber.
Find et ildfast fad og fordel bønnegryden i bunden efterfulgt af et lag sellerimos. Top med revet ost og bag så i ovnen ved 200 grader (grillfunktion) i 10-15 minutter eller til mosen får en sprød skorpe.
Nyd retten med frisk persille.