Go Back

Rugvafler med hjemmelavet skinkesalat

Forb. tid20 min
Antal: 12 stk.

Ingredienser

Skinkesalat

  • 2 skiver skinke/hamburgerryg
  • 3 spsk. creme fraiche 18 %
  • 1 tsk. mayonnaise
  • ½ tsk. Dijon sennep
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 bundt purløg, finthakket (gem lidt til pynt)
  • citronsaft + citron i skiver til servering
  • salt og peber

Rugvafler (link øverst)

    Sådan gør du

    Skinkesalat

    • Kog hamburgerryggen eller skinken og skær den derefter i skiver. Jeg bruger 2-3 skiver til denne portion (al efter tykkelsen).
    • Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, rødløg og purløg i en skål. Blandt rundt og smag til med salt og peber.
    • Skær de to skiver skinke i små tern og bland det i cremefraiche-blandingen.

    Anretning

    • Skær de enkelte vafler ud i 4, og kom en klart skinkesalat på hver. Top med purløg og server med citron.