1-2dlmælk (al efter om du laver det i et normalt eller belgisk vaffeljern)
100ghavregryn
100ghvedemel
1tsk.vaniljepulver
1tsk.bagepulver
en knivspids salt
evt. lidt stødt kardemomme hvis du er til det!
Honningristede valnødder
50gvalnødder
2spsk.honning
knivspids salt
Til servering
banan i skiver og chokoladesauce
friske bær
Sådan gør du
Bananvafler
Kom alle ingredienser i en blender og blend til en lind masse. Har du ikke en blender, så mos da bananerne og rør de andre ingredienser i. OBS: laver du dine vafler i et belgisk vaffeljern, er det nok bare med 1 dl mælk. Her er det godt, at dejen er meget tyk!
Varm et vaffeljern op med lidt smør eller anden fedtstof, (eller brug en pande og lav bananpandekager) og bag dine vafler.
Honningristede valnødder
Varm en pande op med honning og kom valnødderne på. Tilføj en knivspids salt og rist valnødderne til de er gyldne.
Servering
Nyd dine vafler lune og top dem med banan, valnødder og chokoladesauce.
Noter
OBS: gem resterne og smid dine vafler i risteren i morgen, så er de dejlig sprøde og lækre at spise igen!