Go Back

Cheesecake a la risalamande

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 6 stk

Ingredienser

Kiksebund

  • 200 g digestive kiks, knust
  • 100 g smør, smeltet

Fyld

  • 400 g kold risengrød
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 100 g flormelis
  • 100 g flødeost naturel
  • 2 dl fløde

Topping

  • kirsebærsovs

Sådan gør du

Kiksebund

  • Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
  • Smelt smørret og bland det med kiksene.
  • Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.

Fyld

  • Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
  • Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
  • Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
  • Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.