Go Back

Madpandekager med pulled chicken, salat og spicy tahindressing

Forb. tid25 min
Ovntid kylling3 t 15 min
Samlet tid3 t 40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Pulled chicken

  • 1 dl olie
  • ½ dl ketchup
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 3 spsk. æblecidereddike
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 spsk. soyasauce
  • 4 stk. kyllingebryst

Salat

  • 1 mango, i grove skiver
  • 1 peberfrugt, grofthakket
  • 150 g edemamebønner
  • 100 g cherry tomat, i halve
  • 150 g blandet salat
  • 1-2 håndfulde peanuts, grofthakket

Spicy tahindressing

  • 1 spsk. rød karrypasta
  • ½ lime, saften herfra
  • 1,5 spsk. tahin
  • 1 spsk. soya sauce
  • 2 tsk honning

Madpandekager (se link øverst)

    Asiatisk dressing med fiskesauce (se link øverst)

      Sådan gør du

      Pulled chicken

      • Bland alle ingredienser til marianden og placer kyllingen i et ildfastfad på noget sølvpapir.
      • Hæld marianeden over og luk sølvpapiret omkring. Lad det trække i i nogle timer i køleskabet og gerne natten over.
      • Bag kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter og skru derefter ned på 110 grader og lad den stå i ovnen i 3 timer.
      • Tag kyllingen ud og brug to gafler til at trække den fra hinanden.

      Salat

      • Snit det hele og bland det i en skål. Top med peanuts.

      Spicy tahindressing

      • Bland alle ingredienser (lav evt. dobbelt portion hvis du ikke laver den anden dressing også).

      Anretning

      • Nyd dine pandekager på en bund af tahindressing efterfulgt af kylling og salat.