Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Klatkager med kanelbagte æbler
Ingredienser
Klatkager
600
g
risengrød, afkølet
3
æg
50
g
hvedemel
2
spsk.
sukker
1
tsk.
kanel
1
tsk.
kardemomme
1
tsk.
vanilje
1,5
dl
havregryn, grovvalset
smør, til stegning
Kanelstegte æbler
1
stort æble (eller to små), i tynde skiver
1
tsk.
kanel
1
spsk.
honning eller sirup
smør til stegning
evt. lidt salt
mandler, hakkede og ristede på panden
Sådan gør du
Klatkager
Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen.
Steg dine klatkager på en pande ved middel varme. Vend dem først når de er stegt færdig på den ene side, det tager ca. 2-3 minutter.
Kanelbagte æbler
Skær æblerne i tynde skiver, og steg dem på en pande til de bliver bløde.
Tilsæt kanel, honning og lidt salt steg dem yderligere et par minutter.
Anretning
Nyd dine klatkager med kanelbagte æbler, sirup og ristede mandler.