Go Back

Tærte med græskar, pastinak, spinat og feta

Forb. tid15 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 tærtebund
  • 1 halv Hokkaido græskar, i tern
  • 1 pastinak, i tern
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 porrer, hakket
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 4 æg
  • 250 g hytteost
  • 1 spsk. tørret timian
  • 1 spsk. stødt kardemomme
  • salt og peber
  • olie til steging
  • 100 g feta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Fjern kerner og fyld fra hokkaidoen og skær den i tern. Skræl pastinakken og skær også den i tern. Fordel dem på en bageplade og dryp med olivenolie og drys derefter med timian, spidskommen, salt og peber. Bag i ovnen i 20 minutter.
  • Snit løg og hvidløg fint og steg det på en pande i lidt olie. Tilsæt også hakket porrer samt spinat. Steg til spinaten er faldet sammen.
  • Bland hytteost og æg i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt 1 tsk. salt og ½ tsk.
  • Kom tærtebunden ud i en form og fordel så løg- og spinatblandingen i bunden efterfulgt af græskar og pastinaktern. Hæld derefter æggemassen udover og afslut med at smuldre feta udover tærten.
  • Bag i ovnen i 25-30 minutter eller til æggen har sat sig.