Go Back

Kakitærte

Forb. tid15 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid50 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

Tærtebund

  • 150 g smør, blødt
  • 150 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 æg

Fyld

  • 2 kakifrugter, skåret i tynde skiver
  • 2 spsk. sukker
  • 1-2 spsk. stødt kanel

Til servering

  • flødeskum eller creme fraiche

Sådan gør du

  • Blødgør smørret og pisk det luftigt sammen med sukkeret.
  • Tilsæt æg og hvedemel og rør dejen sammen til den er jævn.
  • Beklæd eller smør en tærteform og tryk dejen ud i den.
  • Halvér æblerne og skær dem i tynde skriver. Læg skiverne tæt sammen ovenpå dejen.
  • Bland sukker og kanel og drys hen over tærten.
  • Bag i ovnen i 35-40 minutter. Server med flødeskum eller creme fraiche.