Go Back

Pasta gorgonzola med spinat og svampe

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 300 g blandede svampe eller blot champignon, hakket
  • 400 g spinat (jeg brugte hakket spinat fra frost)
  • olie til stegning
  • 1 dl grøntsagsboullion
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 80 g gorgonzolaost, skåret i tern
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 1 pakke bacon i tern

Sådan gør du

  • Rist bacon i en gryde og læg det derefter til side.
  • Svits derefter løg og hvidløg i og tilsæt så svampe og lad dem svitse med i et par minutter.
  • Tilsæt spinat (er den frossen, lad den da tø op inden du tilsætter resten) og derefter grøntsagsboullion og fløde. Lad det koge sammen i 5 minutter i mens du koger pastaen.
  • Tilsæt nu gorgonzola og lad det smelte ind i din spinatmasse.
  • Bland pastaen i og krydder med salt og peber.
  • Tilsæt cherytomater lige inden servering, og top retten med bacon. Nyd pastaretten varm med et lun stykke brød til.