Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter
Bagetid30min
Samlet tid1t
Antal: 4personer
Ingredienser
Bagt hokkaido
½hokkaidogræskar
3spsk.olivenolie
3spsk.citronsaft
2fedhvidløg
½tsk.tørret chili
salt og peber
Ristede kikærter
1dåsekikærter
1tsk.stødt spidskommen
1spsk.olivenolie
salt og peber
Andet
200ghalloumi ost
150ggrønkål
1granatæble
2tsk.Hälsans Kök Sensational Burger
Sådan gør du
Bagt hokkaido
Skyl din hokkaido godt og skær den over i halv.Fjern kerner og indmad med en ske og skær den i mindre tern.
Vend dine tern i en blanding af olivenolie,citron, finthakket hvidløg, tørret chili, salt og peber.
Bag i ovnen ved 175 grader varm luft i 30minutter.
Ristede kikærter
Skyl kikærterne godt og tør dem i et tørt klæde.
Vend dem i olie, spidskommen, salt og peber.
Bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter ellertil de er sprøde.
Grillet halloumi ost
Varm en grillpande op og skær din halloumi ilange stave.
Grill dem i 2 minutter på hver side, eller tilde får grillstriber.
Bøffer
Find en grillpande og grill dine bøffer ca. 3minutter på hver side.
Anretning
Find et fad og kom grønkål i bunden efterfulgtaf hokkaido, halloumi, ristede kikærter og granatæblekerner. Slut af med atskære dine bøffer i mindre stykker og læg dem oven på salaten.