Go Back

Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter

Bagetid30 min
Samlet tid1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

Bagt hokkaido

  • ½ hokkaido græskar
  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk. tørret chili
  • salt og peber

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Andet

  • 200 g halloumi ost
  • 150 g grønkål
  • 1 granatæble
  • 2 tsk. Hälsans Kök Sensational Burger

Sådan gør du

Bagt hokkaido

  • Skyl din hokkaido godt og skær den over i halv.Fjern kerner og indmad med en ske og skær den i mindre tern.
  • Vend dine tern i en blanding af olivenolie,citron, finthakket hvidløg, tørret chili, salt og peber.
  •   Bag i ovnen ved 175 grader varm luft i 30minutter.

Ristede kikærter

  • Skyl kikærterne godt og tør dem i et tørt klæde.
  • Vend dem i olie, spidskommen, salt og peber.
  • Bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter ellertil de er sprøde.

Grillet halloumi ost

  • Varm en grillpande op og skær din halloumi ilange stave.
  • Grill dem i 2 minutter på hver side, eller tilde får grillstriber.

Bøffer

  • Find en grillpande og grill dine bøffer ca. 3minutter på hver side.

Anretning

  • Find et fad og kom grønkål i bunden efterfulgtaf hokkaido, halloumi, ristede kikærter og granatæblekerner. Slut af med atskære dine bøffer i mindre stykker og læg dem oven på salaten.