Go Back

Fyldte portobellosvampe med spinat, serrano og parmensan

Forb. tid8 min
Tilb. tid12 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 stk

Ingredienser

  • 4 portobello svampe
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 60 g serrano eller anden skinke (bacon i tern kan også bruges)
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk. rasp
  • 2 spsk. friskreven parmesan
  • olivenolie
  • salt og peber
  • frisk persille
  • 1 citron
  • evt. tomater

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Vask svampene og skær stokken ud og gem dem.
  • Hak løg, hvidløg og stokken fra svampene fint og svits det på en pande i olie i et par minutter.
  • Tilsæt frisk spinat og finthakket serranoskinke og lad det svitse med i yderligere to minutter. Smag til med salt og peber.
  • Vend til sidst rasp og friskreven parmesan i.
  • Læg svampene på en bageplade med bagepapir og fyld dem med fyldet. Afslut med at rive lidt parmesanost over og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
  • Anret med frisk persille, citron, spinat og tomat.