Go Back

Sommer Bowl

Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Ovnbagt feta og tomat

  • 500 g cherry tomater
  • ½ pakke puk feta ost
  • olie
  • salt og peber
  • stødt chili

Kokos-quinoa med edemamebønner

  • 400 g quinoa
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl vand
  • ½ tsk. salt
  • 1 bundt persille
  • 1 dl edemamebønner

Ærtepure med tahin

  • 3 dl ærter (fra frost)
  • 2 spsk. citron saft
  • 1 spsk. tahin
  • salt og peber

Grønt

  • ½ bundt radiser
  • 1/4 vandmelon
  • feldt salat eller anden slags salat
  • persille til pynt

Sådan gør du

Ovnbagt feta og tomat

  • Tænd ovnen på 180 grader. Find et ildfastfad og smør det med lidt olie.
  • Skær tomaterne i halve og fetaosten i små tern. Kom det i det ildfastfaste og pensel dem med olie. Drys med salt, peber og stødt chili og bag det i ovnen i omkring 45 minutter. Hold øje med, at de ikke bliver brændte.

Kokos-quinoa med edemamebønner

  • Skyld dine quinoa kerner og kom dem i en gryde sammen med kokosmælk, vand og salt. Kog dem efter anvisning på pakken eller til der kommer små "haler" på dine quinoa.
  • Lad det køle af, og tilsæt så edemamebønner og finthakket persille.

Ærtepure med tahin

  • Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.

Andretning

  • Fordel de forskellige gode sager i 4 skåle sammen med radiser, vandmelon og salat. Pynt med persille.