Tænd ovnen på 180 grader. Find et ildfastfad og smør det med lidt olie.
Skær tomaterne i halve og fetaosten i små tern. Kom det i det ildfastfaste og pensel dem med olie. Drys med salt, peber og stødt chili og bag det i ovnen i omkring 45 minutter. Hold øje med, at de ikke bliver brændte.
Kokos-quinoa med edemamebønner
Skyld dine quinoa kerner og kom dem i en gryde sammen med kokosmælk, vand og salt. Kog dem efter anvisning på pakken eller til der kommer små "haler" på dine quinoa.
Lad det køle af, og tilsæt så edemamebønner og finthakket persille.
Ærtepure med tahin
Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.
Andretning
Fordel de forskellige gode sager i 4 skåle sammen med radiser, vandmelon og salat. Pynt med persille.